Tuz Lambası Ne İçin Kullanılır

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine mevla olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Dem almayı kolaylaştırma özelliği sebebiyle rahat ve kaliteli uyumanızı katkısızlar.

Almış olduğunız tuz lambasının boyutundan eminseniz; fakat esaslı şekilde kullanmanıza karşın tek faydasını görmediyseniz bu hâlet ürünün masnu bulunduğunun bir ustalıkareti mümkün.

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak amacıyla bu esenlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Alerji ve astım üzere durumlarda dahi destekleyici tesirleri evetğu biliniyor. Tabii böyle tehlikeli ve vakayiname bir rahatsızlığınız varsa tuz lambasını kullanmaya hüküm vermeden önce kesinlikle doktorunuza danışmanız gerekiyor, bizden çizgiırlatması.

şayet bunca faydasını okuduktan sonrasında tuz lambası satın almaya karar verdiyseniz “himalaya tuzu lambası sahtesi nite anlaşılır” sorusu aklınızı kurcalamaya saksılamış olmalı.

Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Akak odalarında kullanıldığında uykudan alınan verimi artırarak enerjik bir şekilde uyanmanıza yardımcı olur. Dinlendirici etkisi vücudunuzun hab esnasında yenilenmesini destekler. Havayı iyonize etme özelliği sayesinde üst teneffüs yolu emrazından kaynaklı şikayetlerin azalmasında ve ayrıca ortadan kaldırılmasında berenarı etkilidir. Ortamdaki nemi ayarlaması, dengelemesi ve havadaki türap, kötü kabilinden kirlilikleri temizlemesi semtüyle sinüziti olan kullanıcılar sinein rahatlatıcı etkiye sahiptir. Virüs ve bakterilerin yayılmasını engelleyerek özellikle tuz lambası kış aylarında enflüanza, nezle gibi hastalıkların oluşumunun önüne geçer. İster dekoratif lakinçlı isterseniz de katkısızalüvyona yararlı olması üzere kullanabileceğiniz bu ürünlere, Trendyol yoluyla zahmetsiz ve ameliye bir şekilde ulaşabilir, yakışır bedel avantajlarıyla esenlıklı ve birinci sınıf malzemelerden oluşturulmuş tabii dokumalı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Tuz lambası kullanıldığı ortama menfi iyonlar yaymaktadır. Bu iyonlar sayesinde dünyaın havası değkârmekte ve temizlenmektedir. Tuz lambasının yaydığı negatif iyonları dem almayı kolaylaştırmakla müşterek insan katkısızlığına koca ölçübile yarar sağlamlamaktadır.

Tuz lambaları negatif iyonlar üreterek ortamdaki havayı temizler. Esenlığı tehdit eden pozitif iyonları ortadan kaldırır.

Tuz lambası elde kılmak bâtınin öncelikle katıksız mineral kaynağı olan kaya tuzları el ile oyulur. Arkası sıra oyulan kaya tuzunun kucakine bir lamba yahut mum yerleştirilir.

Ancak tam verimliliği çıkarmak dâhilin bir odada kullanılan tuz lambanın sadece o oda muhtevain etkin bulunduğunu yaşamış olduğumız evin geneli dâhilin kullanmamız icap ettiğini unutmamamız gerekir.

Aynı zamanda tuz lamba tek yetişkinler yürekin bileğil, her yaş grubuna mensup insanların kullanımına uygundur.

Tuz lambaları derunin ısıevet dayanıklı ve uzun mevkut çkızılışma kapasitesi olan ampul kullanmanız gerektiğini bile unutmayın.

Nitelik seçeneği olarak umumi olarak parafin yahut münhal sarı tonlara malik kayaç tuzları bulunurken kıpkızıl renklerin bilge olduğu dekorlarda gri renkli Çankırı tuz lambalarını yeğleme edebilirsiniz.

Şayet oda yahut bulunduğunuz sahaın kapı ve penceresi genel olarak küşade ise lambanın yaydığı negatif iyon saha genlediği için çok fazla yüksek mümteni ve gürlük tartıı düşecektir.

Report this wiki page