Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Natürel tuzdan binalmış ve süssüz bir kullanıma ehil olan kaya tuz lamba bulunduğu ortama sağlamladığı biröte fayda vardır. Etrafına yaydığı negatif iyonlar sebebiyle havadaki bakterileri öldürür ve ortama hareketlilık katar. Bulunmuş olduğu platformın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sayesinde olumsuz iyonlar ortaya çıkmaya başlar ve odaya yayılan menfi iyonlar dünyaın havasını bileğhizmettirir.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu kadar doğal tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, karınine yerleştirilen ampulün sıcaklığı yardımıyla yumuşakçe ısınıyor ve bu sayede ortama negatif iyonlar yayılmasını esenlarken aynı zamanda ortamın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Pozitif iyonlar kan kan dolaşımıını berbatleştirir ve oksijenin beyne erişmesinı zorlaştırır. Tün lambası olarak kullanılan tuz lambası, pozitif iyonları yasak ederek henüz ak ve dinlendirici bir uykuya döşeme hazırlar.

Tuz dâhilğindeki daşenler yardımıyla hazım sistemini düzenler. çöz hareketlerini kolaylaştırır. Hun sirkülasyonının hızlanmasını sağlamlar.

Haberturk.com değerlendirme sayfalarında tefsir yaratıcı her okuyucu, fevkda belirtilen kuralları, sitemizde gösterilen Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve onaylama etmiş önemlir.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları menfi iyonlar sayesinde zeminın enerjisini de değişlemtirebiliyor.

Mafevkda da anlattığımız üzere tuz nem çekici bir özelliğe sahiptir ve bu sebeple çok nemli ortamlarda uzun müddet durması halinde lamba dokunca görür. Eğer aşırı neme maruz kalmasına rağmen tuz lambası tuz lambanızda bir tadil, bozulma olmuyorsa bu da masnu olabileceğine ustalıkarettir.

şayet sürekli olarak elektronik beyin başlangıcında çtuzakışıyorsanız, bilgisayarınızın cihetına koyacağınız bir tuz taşı lambası, bilgisayarınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden minimal seviyede etkilenmenizi sağlamlar.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların kanuni sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Karşı veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri yardımıyla vücudun kendini elan zinde hissetmesini bile sağlar.

Aynı zamanda tuz lamba tek yetişkinler midein değil, her evetş grubuna mensup insanların kullanımına uygundur.

Astım ataklarına esen hasılat. Solunum yolu emrazı olan zevat sinein içi geniş nefes aldırır.

Sağlık ve konfor açısından kimi rahatlıklar sunmasının semtı düzen bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, raf, dolap üzere rastgele bir yerde kullanabileceğiniz kabilinden bedii duracağınız düşündüğünüz herhangi bir yerde bile kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir hava sunacak olan bu orijinal lamba çeşitlerini havasını arıtmak istediğiniz düz ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok çokça elektronik aletin evetğu bir odada dökmek odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini sağlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba evet da gayrı herhangi modeller de havanın ve zeminın temizliği bağırsakin epey fonksiyoneldir. Bu aşamada bütün avize modellerimize bakabilirsiniz.

Tuz lambasının faydaları herkesi şaşırtacak denli fazladır. Tuzdan meydana getirilen bir tür lamba olan tuz lambasına son yıllarda koyu bir taalluk duyulmaktadır.

Report this wiki page